27.04.2015

Продукти

pl stretchХастар полиестер стреч

PS706 e eдин от най-предпочитаните продукти на Текстилия, благодарение на комбинацията от високо качество и конкурентна цена. При състав 94%PL 4% Ly, полиестерът е с корейски произход, а еластомерът е най-добрия на пазара, произведен от DuPont. Разполага с много широка гама от цветове на склад (над 30), без минимални количества за поръчка. Доставката, при минимум 300 метра, е включена в цената.
Срок за получаване на посочен адрес – до 5 работни дни.

 

china-silk-polyester-lining-dusty-pink-9Хастар полиестер технически стреч

PS602 e бюджетен вариант за еластичен хастар, 100%Pl. Предпочитан в случаите, когато моделът изисква свобода на движенията, но и се изисква внимание към цената. Често път клиенти използват този материал като лицев плат за изработка на ефирни дамски блузи. В развитието на този артикул се инвестира много и постоянно се добавят нови цветове в щоковата цветна карта.

 

 

pl printХастар полиестер принт

Разполагаме с над 100 десена, готови за принт върху полиестерна основа. Възможност за разработка на Ваш десен.

 

 

 

sleeveХастар за ръкави

Колекция от хастари за ръкави и колена на склад. Експресна доставка. Без минимуми.

 

 

 

visterХастар Vister Dobby twill

Vister – запазена марка на Текстилия – вискоза/полиестер. Флагманът на компанията. Предпочитан от много световни марки. Комбинира предимствата на вискозата и износоустойчивостта и лекотата на работа на полиестера. Изработен от прежда с полиестерна основа и вискозна обвивка. Изключително качество, благодарение на специфичния финишинг. Единствена по рода си обработка за блясък и мек опип, превръщайки този много качествен продукт в недостижим за конкурентите. Естествено на много добра цена. Няколко десена на склад в най-предпочитаните цветове. Експресна доставка.

 

vister jaqХастар Vister Jaquard

Колекция от би-колорни десени на склад. Разработка с лого на клиента. Възможност за изработка на различни основи.

 

 

 

pl printХастар памук принт

Няколко памучни основи, с различен грамаж, подходящи за принт. Разполагаме с над 50 десена по каталог, които могат да бъдат отпечатани на избрана основа.

 

 

 

aceХастар Ацетат

Хастарът от 100% ацетатни влакна е един от най-познатите и поръчвани артикули на Текстилия. Благодарение на безкомпромисното си качество и много добра цена намира място в производствата не само за чужди клиенти, но и за вътрешен пазар. Разполагаме с над 30 цвята на склад за експресна доставка, както и с производствена цветна карта с над 200 цвята за поръчка.

 

 

viscoХастар вискоза

Вискозният хастар продължава да държи първенство при производството на висококачествени мъжки костюми. Предлагаме богата гама от цветове туил с европейски произход и безкомпромисно качество. Попитайте и за нашите ексклузивни оферти от хастари на склад на много добра цена и моментална доставка.

 

 

 

hexaHEXA FLOWER.
РЕВОЛЮЦИЯ. НА ПРАКТИКА.

Това е иновация в световен мащаб, като Hexa Flower е на пазара от около 2 месеца.
В резултат на 30 годишен труд, група учени от Корея успяват с помощта на лазер да формират полиестерното влакно с форма на цвете отвън и с кухина отвътре. Този пробив, на практика, прави полиестера не само здрав, а обемен, еластичен, с отлична драпируемост и благороден блясък, с опип на ацетат. Една от най-важните характеристики на хастарите от Hexa Flower е това, че са изключително комфортни, дишащи, със страхотна визия (биколорни), и най-вече могат да се перат за разлика от вискозата, например.

Първите няколко стотин хиляди метра вече пътуват за производствата на Zara, Mango и други фирми от този клас.
Вече наличен на сток в над 40 цвята.
Повече информация: http://hexaflower.com/

 

the-idle-man-skinny-trousers-outfit-grid-1024x634Коленен хастар

Производство на японската фирма Toray, полиестерният хастар на ширина 0,75 м е с превъзходно качество и мекота, със специално обработена ива, позволяваща безпроблемно използване в производството. Ето и параметрите:
100% полиестер
по основа – 55 Dtex flat
по вътък – 84 Dtex flat
плътност/инч – 110 x 80
тегло – 52 гр/м2
Естествено, на много конкурентна цена.

 

Триплюр

Производство на японската фирма Toray.
Предлагаме два варианта, които се различават по тегло и плътност.
Предпочитан избор на все повече производители на дрехи с пух не само заради отличните качества, а и заради конкурентната цена.
И двата артикула триплюр са за поръчка и не се поддържат на склад. Срок за доставка 3-4 седмици.