Технически стреч: характеристики, предимства

В динамиката на съвременното текстилно производство, следващо тенденциите в обществото, процесите на промяна в поведението на хората, редица текстилни компании си дават ясна сметка колко важно е да са първи на пазара с всяка нова линия, до колко сроковете са от решаващо значение.

Именно затова вече се говори за 2 основни колекции – лято и зима, но и за безброй междинни поръчки, които глобалните брандове трябва да пускат постоянно в световно обръщение. Това кара всички по веригата да бъдат максимално гъвкави, бързи и готови на всякакви предизвикателства. И когато говорим за планиране на произовдство и поръчки идва момента със сроковете за производство на материали, в частност хастари. А тук говорим и за специфични цветове, които се появяват също толкова спонтанно, следвайки изненадващите хрумвания на модните дизайнери.
Един от топ артикулите в портфолиото на водещия производител на хастари Текстилия е PS602. Хастар характеризиращ се с високо качество и чудесна цена, лек, с чудесна драпируемост, лесен за кроене и работа.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

technical poly stretch

Ето някои параметри:

PS 602: 100% Polyester Taffeta; width: 140 cm; weight: 90 gr/ml; Stock Colour Card with more than 30 colors; Other colours: 5-6 weeks

НО

От миналата седмица вече можем да предложим изработка на цвят според уждите на клиента за до 3 седмици, с включен период за разработка lab dips, куриер и т.н.

Не е ли супер предложение?