AC/PL, защото цената е от значение

След като в последните 5 години Vister (VI/PL) се превърна не само в алтернатива на вискозния хастар, а и в избор номер 1 за много производители на мъжко облекло, се появиха и по-бюджетни марки, които искат да имат това качество на хастара за техните модели. Да, но цената не е без значение.

За да запази премиум позицията на своя флагман Vister, но и да задоволи наастващото търсене на масови брандове, Текстилия създаде и вече произвежда хастар със същя финишинг, но с променен състав – вискозата е заменена от ацетат. По този начин не само се запазва натуралния опип, здравината и блясъка, но се постига около 20% по-добра цена. Това, естествено, бе много добре прието от пазара и поръчките не закъсняха. Артикулът вече е наличен в склада на Текстилия, като експресно може да се поръчват десетина от най-популярните и винаги актуални за мъжката мода цветове: черно, тъмно синьо, няколко сиви, беж, бордо.

Засега остава единствено ограничението за шенжан ефект, който остава запазена територия за Vister на база VI/PL. Перспективите са добри, защото е важно да си пръв. Във всичко.