Hexa Flower

РЕВОЛЮЦИЯ. НА ПРАКТИКА.

Ние, като партньори на Текстилия (Полша) имаме изключителната привилегия да сме първите и ексклузивни представители за България на революционното откритие Hexa Flower и хастарите, произведени от този материал.


Това е иновация в световен мащаб, като Hexa Flower хастар е на пазара от около 2 месеца.
hexa

В резултат на 30 годишен труд, група учени от Корея успяват с помощта на лазер да формират полиестерното влакно с форма на цвете отвън и с кухина отвътре. Този пробив, на практика, прави полиестера не само здрав, а обемен, еластичен, с отлична драпируемост и благороден блясък, с опип на ацетат. hexa-flover-microHexa Flower заема водещо място в производството на технически тъкани – тапицерии за автомобили (заради впечатляващата си звукоизлация), за производството на висококачествени одеала и завивки (топлоизолация), дори и като топлоизолация в строителството.hexa-flower-comfort

Интересното е, че опитите за получаване на тъкани за облекла се оказват много успешни. Една от най-важните характеристики на хастарите от Hexa Flower е това, че са изключително комфортни, дишащи, със страхотна визия (биколорни), и най-вече могат да се перат за разлика от вискозата, например.
Не на последно място идва и цената – 1,25 евро за цветовете на склад, които към момента са над 40.

Първите няколко стотин хиляди метра вече пътуват за производствата на Zara, Mango и други фирми от този клас.

Опитайте го, поискайте мостра, впечатлете клиентите си!